Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-07-2020 - Bedankt voor de snelle en zeer verzorgde levering. Het leek...  lees meer
  • 25-03-2020 - Super leuk ingepakt. Bedankt. lees meer
  • 09-01-2019 - Stofjes in goede orde ontvangen. Altijd een feestje om een...  lees meer
Plaats een bericht

Patronen, BOM's en Heppie Skreppie!

​Natuurlijk horen bij het quilten mooie patronen! Soms worden deze in delen verkocht, al dan niet met stof, en kun je tegen een bepaald bedrag iedere maand een deel kopen. Dit maakt de aanschaf van een patroon, en soms ook de stof, een stuk haalbaarder en aantrekkelijker.Bovendien zijn er vaak mensen die tegelijkertijd 'aanschuiven' en dan heb je al gauw een groepje in een Bee of op FB. 

Sew in Love! De nieuwste van Edyta Sitar! Zo mooi met de serie stoffen Little Sweathearts. Of in blauw. Beide als BOM. OOk een FB pagina.

​Een nieuwe in quiltland is het maandelijkse patroon van Anke de Haan.Iedere maand een leuk nieuw quiltje in de hal? Doen!!

​Ook heel erg leuk is het patroon Blue Bird Lane. Kijk er even naar!

​Als blok van de maand is de kalender van Cosy Cottage een leuk hebbedingetje! Maandelijks krijg je een deel Je kunt in Januari beginnen, met bvb februari om te maken. Er is een kalenderhouder, daar hang je ze aan op en dan is er jaarlijks een nieuwe kalender, passend bij de "schilderijtjes' van de maand die van toepassing is. Zo leuk!

​En dan ook als kalender de leuke quiltjes van The Wooden Bear. Flurry Friends.

​En niet te vergeten ons aller 'Dear Jane'! Eigenlijk het proefwerkstuk voor doorzettingsvermogen. Maar nu door paperpieces een haalbaar project gemaakt. Iedere maand krijg je een rij toegestuurd, en als je netjes en gestaag doorwerkt heb je de top in 18 maanden klaar. Dat is reuzesnel! Ik ken iemand die er 13 jaar over gedaan heeft. Maar toen was het paperpiece gebeuren er natuurlijk nog niet. Ook ik heb me aan deze quilt gewaagd en ik moet eerlijk zeggen dat het goed te doen is. Iedere dag een paar steekjes maakt een DJ in 18 maanden:) Er is ook een facebookpagina voor de paperpiece DJ. Ik zou zeggen, beginnen!

 

per pagina
per pagina