The Seamstress van Edyta Sitar

Artikel 1 van 15
€ 29,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Eind mei komt het nieuwe patroon van Edyta Sitar, The Seamstress in de winkel. Niet het makkelijkste patroon, maar zo de moeite waard. En wees eerlijk, we hoeven allemaal geen kast vol dezelfde quilts, er moet ook een uitdaging tussen zitten, toch? 

Bij dit patroon hoort bij een geweldige collectie stoffen die allemaal bij 't Skuurtjen (Stoffug;) op de plank komen te liggen. Natuurlijk ook eind mei. Alhoewel ik denk dat ze er niet heel lang liggen. Echt zo mooi! Roosjes, grotere en kleine motiefjes wisselen elkaar af in zachte tinten. Daarbij kun je ook nog een set Silhouettes Prefuses Precuts krijgen, die het geheel wel wat makkelijker en sneller maken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Bij voorordering van het patroon van deze prachtige quilt is de aanbetaling 5,00. Dit bedrag wordt later natuurlijk verrekend. Het patroon kost 30,00. Vul bij voorordening het vakje reserveren in met je email adres. Vervolgens het bestelformulier helemaal invullen en bij verzendopties kiezen voor AFHALEN! Als de patronen binnen zijn krijg je dan weer een berichtje.Wil je ook inschrijven voor het stoffenpakket? Dat kan onder het kopje stoffen, The Seamstress. Helaas kan ik daarvoor nog geen prijs geven, dat kan pas als de patronen er zijn. 

Bij aanschaf van het complete pakket krijg je een extraatje en kun je gezellig een middagje, of misschien meer, komen quilten.  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Stoffug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel