Medianieuws 2013

nieuws van het urkerland

Zakelijk

Atelier Stoffug verhuisd

vrijdag 08 februari 2013 16:21 Atelier Stoffug is verhuisd. Het bedrijf van Janny ten Napel, eerst gevestigd op Wijk 5-89, heeft een nieuw onderkomen gevonden op de Griend 16d. Vanaf maandag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de nieuwe zaak, waar Janny meer stoffen kan aanbieden en nog belangrijker: waar ze kan starten met de veelgevraagde workshops.

Janny ten Napel verkoopt stoffen, naait in opdracht van klanten en helpt mensen op weg om zelf op een creatieve manier dingen te creëren. En met dat laatste wilde ze graag meer doen. ,,Advies geven, mensen begeleiden bij het maken van unieke dingen, dat vind ik erg leuk. Ik zie de meest leuke producten voorbij komen”, vertelt Janny ten Napel. Ze krijgt veel vraag naar workshops en biedt deze op de nieuwe locatie aan. ,,Bijvoorbeeld voor het maken van een patchworkdeken of kinderkamerspullen. Ik heb alle materialen en gereedschappen, dus mensen hoeven niet zelf een naaimachine mee te nemen.” De workshops zijn voor jong en oud, aanmelden kan vanaf maandag in Atelier Stoffug.
Daarnaast kan Janny in haar nieuwe zaak meer stoffen aanbieden aan haar klanten. ,,De Tilda-collectie is bijvoorbeeld uitgebreid.” 

Atelier Stoffug is van maandag tot en met vrijdag elke ochtend geopend van half tien tot één uur. ’s Middags werkt Janny in haar atelier en plant ze haar afspraken. Iedereen wordt uitgenodigd om ’s morgens binnen te lopen en de nieuwe zaak te bewonderen. ,,De koffie staat klaar, ik hoop dat het een plek wordt waar mensen die van naaien en handwerken houden elkaar gezellig ontmoeten.”

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Stoffug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel